keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

 

Tampereella oltiin!

Terveisiä Tampereelta!
Olin Kädentaidot-messuilla töissä 2 päivää. Niistähän on jo aikaa, ettei sieltä toipumiseen nyt ihan näin kauan mennyt. Messuilla oli tosi mukavaa kun sai tavata asiastaan kiinnostuneita käsityön harrastajia, niitä oikeita immeisiä. Kivaa kun tapasi blogituttujakin! Terkkuja vaan! Mitä piditte messuista? Löytyikö kivoja uusia juttuja? Näittekö tuttuja?

Heti messujen jälkeen työt ovat täyttäneet mieleni niin ettei blogille ole ole ollut asiaa, kun vasta nyt. Modan 1/07 mallistokuvaus on purkissa ja vielä on vähän aikaa tehdä viimeisiä tekstejä ja tuotekuvia. Näin se vaan on, että ei tässäkään duunissa kiireltä välty. Ainahan sitä tietenkin voi mennä itseensä ja miettiä tuliko aloitettua liian myöhään? Koskaan ei voi olla liian tyytyväinen työhönsä , sillä se tyrehdyttäis "luovuuden"...näin olen lukenut. Onhan siinä vinha perä, sillä moni hyvä juttu vois jäädä toteuttamatta, jos olis hätäinen ja tyytyis vähempään. Ennen sitä oli ehdottomampi ja tuumas ettei voi muuttaa suunnitelmiaan ja mielipidettään, sillä se voisi luoda kuvan päättämättömyydestä! Nyt rakennan, ajoittaisesta kiireestä huolimatta, asioita rauhassa ja osaan nautiskella suunnittelun ja valinnan "vapaudesta".

Keväälle 2007 on tosiaan tulossa kivoja uusia lankoja ja värejä!
Vuoden ensimmäisessä Modassa paneudun talven- ja alkukevään malleihin ja värimaailmaan ja seuraavissa numeroissa, luonnon heräämisen myötä, varmaankin värit ovat sieltä keväisemmästä päästä.
Näistä vielä puhutaan, iloisella ja positiivisella mielellä!

Comments:
Tampereen messut jäivätkin minulta ohi. Meillä tarvitaan äitiä kotona vähän enemmän kuin tavallista ja siksi päädyin olemaan kotona perheen kanssa.
Sain eilen valmiiksi suunnittelemasi Teddy-neuleen (Moda 4/2006). Tein sen synttärilahjaksi pikkuveljeni avokille. Saa sen perjantaina. Toivoi pitkää mustaa neuletta ja tein mallin polvipituisena. Toivottavasti on mieluinen. Vähän jännittää.
Kuva löytyy blogistani eiliseltä päivältä.
Kiitos mallista ja ihanaa alkavaa adventin aikaa sinulle.
 
moi seijap,
no tuleehan ne messut ens vuonnakin, asiat tärkeysjärjestykseen eli perhe ensin. Katsoin blogiasi ja olit hienosti laittanut Teddyjakkuun liikkuvan kuvan. Ei minulta onnistuis. Muutenkin jakku oli komea ja hyvä kun olit vaihtanut siihen mieleisesi pituuden ja värin . Sitä ei koskaan tiedä "pelottaako" kuvaukseen käytetty väri liikaa. Neuloin itse tuon jakun kuvausta varten ja se tuntui aika ihanalta päällä, kylläkin pörröisyys kasvatti hauiksiani entisestään. Tuntui siltä että jakku toimisi minun kropassa paremmin rennosti auki pidettynä tai sitten olisin voinut laittaa vaikka yhden ison napin... mahdollisuuksia on. Onnea vaan avokille ja toivotaan, että lahja on mieleinen ja arvostettu.
 
Terve,

Nyt heräsi uteliaisuus: millaiselta näyttää ensi vuoden värikartta? Hmm, pitäisiköhän malttaa mielensä ja siirtää puseroprojekti vuoden alkuun, jos olis vaikka oikein herkullisia värejä luvassa...?

R
 
terve R,
Ei kai siitä vaaraa ole jos kerron kevään väritrendeistä, kun ainakin langat tulee myyntiin jo kohta, eli tammikuussa varmaankin.
Siniset ovat pinnalla: tummana, vaaleana, turkooseina ja vähän liilahtavanakin. Neutraalit värit: beigen ja ruskean sävyt ja harmaan eri vivahteet, punertava nude-väri (ihon-väri). Valkoista hehkutetaan taas kerran. Ykköstehostevärinä keltainen, ja perässä punainen vihreä, liila ja koralli. Pastellisävyistäkin puhutaan. Näitä kaikkia löytyy lankafirmojen uutuusväreistä.
Muotitrendeissä on mukana naisellista ja romanttista tyyliä,vähän hillittyä kukkaa ja pitsiä. Vaaleassa tyylissä suositaan runsautta, laajoja hihoja, isoja kauluksia, leveitä lahkeita. Nostalginen ja tyylikäs 30-luku maanläheisine väreineen tuo meille mekkoja ja leveitä houhuja, kukkia,raitoja ja ruutuja. Trendikäs sininen tuo mukanaan sporttista ja merellistä henkeä ja kaikenlaiset raidat ja farkut kuuluvat osana siihen.
Nuorten liikkeissä tullaan taas näkemään vyötärökorkeutta ja leveneviä lahkeita. Pillifarkut ovat kyllä mukana kuvioissa, mutta ei ainoina ja oikeina. Tämmöstä asiaa olen tullut tietämään, eli ota siitä vaarin, jos haluat.
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?