perjantaina, marraskuuta 10, 2006

 

Joulun enteitä

Hei taas!
Huomasin kirjoittavani vaan kommentteja ja unohtaneeni "pääsivut" tykkänään. Tässä asia nyt korjaantuu, jos nyt joku on rikkoontunut?! Talven kunniaksi tai just sen takia laitoin tähän ihanan kesäkuvan. Täytyy heti myöntää, että minun peukaloni ei ole noin vihreä. Kukat on ikuistettu Eeron ihanasta Dahlia-tarhasta Kangasniemellä, ja niitä kun riittää. Hän ottaa ne talveksi maasta ja jakaa juuria keväällä, ja kukkaloisto hänen pihallaa on tosi runsas ja ihana.

Keskiviikkona toimituksessa käydessäni sain Moda 6/06 käteeni ja tsemppasin kotiin asti ennenkuin avasin sen. Ennenkin olen hehkuttanut, kuinka kivaa on saada tuore lehti hyppysiin.
Parhaat asusteet talveen s. 21-27 on suunniteltu jo reilu pari kuukautta sitten ja kuvattu syyskuun loppupuolella. Jouluiseen talvifiilikseen sukeltaminen oli silloin himppu vaikeaa, kun kuvaaja teki töitä ulkona T-paitasillaan. Se taisi olla kyllä harvinaisen lämmin päivä ajankohtaan nähden, mutta eipähän satanut. Aina se joulu on tullut minulle yhtä aikaisin, kunpa vaan osaisin aloittaa sen "oman" joulunikin samaan aikaan. Tiedän, olette fiksuja ja teille joulunteko kestää 12 kuukautta, eikö niin?
Artikkelin puna/valkoinen väritys oli mielestäni ihanan raikas ja auttoi kyllä luomaan jouluista tunnelmaa. Kaikkia asusteita käyttäisin mielelläni pitkin talvea, aina millä tuulella sattuisin olemaan. Toiveajattelua tietenkin, mutta ei kuitenkaan mahdotonta! Vähän naisellisempi piilohattu (Malli 11), mikskä minä sitä kutsun, lämmittäis mukavasti sekä päätä että kaulaa.
Hauskalla päällä vois pitää malli 15 savupiippuhattua (oma nimitys!). Hiihtäessä toimis hyvin mallit 12 ja 16. Ja niin edespäin... Jokaiselle löytyis oma paikka ja juttu. Uskoisin että ei se teillekään ongelmia tuottais.
Kyllä ne hanget vielä loistaa, onneksi on hetki aikaa miettiä mitä tekee.
Hauskaa viikonloppua kaikille!

Comments:
Ihana kuva, kauniit värit!
 
Selasin viikolla uuden Modan pikaisesti äitini luona. Se tulee meille yhteisenä. Asusteet oli kivoja. Mikään ei ollut heti puikoille juttu, muttaon nuo joululahjat niin vaiheessa, että uutta ei saisikaan aloittaa.
Hyvää viikonloppua sinulle
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?