maanantaina, elokuuta 28, 2006

 

Bonchoillen!

Bertha B:llä ponchoillen- blogivastaukseeni tuli oikein baksu boncho. Sorgen!

Tämä riivattu oikeinkirjoitus! Suonette anteeksi jo tehdyt ja taatusti tulossa olevat kirjoitusvirheeni. HeSarin mielipidepalstalla on napistu suomalaisten virheellisestä kirjoitustaidosta. Yhdyssanat sun muut menevät miten sattuu, Wordistä huolimatta.
Touche`, niinkuin ranskalainen sanoisi, osui suoraan minuun. Suonette anteeksi mahdolliset kirjoitusvammani myös ransakankielessä.

Kuvassa on jättiampiaispesän osa, joka löytyi kesällä puretun talon väliseinästä. Onneksi se ei enää ollut asuttu vaan täynnänsä kuolleita pörriäisiä. Mutta herranen aika sentään mikä mestarillinen kerrostalo se oli, vau!

Aasin siltaa käyttäen; kaikki koostuu pienistä osasista- elämässä, työssä niin kuin tässä ampiaispesässäkin.

Juuri nyt rakennan ampiaispesän yhtä kennoa, eli keräilen tietoa Moda 6/06:n malleja ja tekstejä varten. Toimituksessa Heidi ja Ann-mari sitten aikanaan kasaavat kaikki kennostot yhteen ja rakentavat hienon ampiaispesän= Modan. He ovat taitavia pesän kuningattaria ja pitävät katraansa kasassa ja ojennuksessa. Superkivoja ihmisiä!

Tulipahan puhuttua asiaa sen vierestä, mutta hyvä asia ei siitä mikskään muutu!

Summasummarum: Meissä jokaisessa asuu oma ampiaispesämme!

Comments:
Tere Lea,

Kun nyt noista ponchoista on ollut tässä puhetta, niin halusin vaan kommentoida uusimman Modan poncho-mallia nro 4: ihanan virkistävän erilainen poncho-malli, kiitos siitä! Miten muuten päädyit tuohon ideaan? En ole itse mikään poncho-fani, mutta olin ilahtunut hyvästä ideasta (ja vielä virkattava!), nyt vaan pitää löytää sopiva "uhri", joka on ponchon tarpeessa ;)

Elina
 
Moi Elina,
kiva kun modan poncho kiinnosti sinua. Mallin jujun, eli nyörillisen vyötärö-osan, "sain" jostakin näkemästäni ponchosta ja kuvion tein mahdollisimman näytttäväksi ja helpoksi, jottei sen aloittaminen pelottais. Minusta poncon juju on hieno, sillä se helpottaa sen käyttämistä. Poncho pysyy paikallaan ja on pukevampi kuin avoin sisarensa. Sovitin kuvassa olevaa ponchoa ja olin itsekin myyty.Siitä sais asun joka lähtöön.
PS. Modan toimitussihteeri tarttui heti koukkuun ja hänen ponchonsa on varmaankin jo valmis.
 
Olen itse suunnitellut keskustella blogimerkinnässäsi on uskomattoman realistinen. En valita kuulla jotain täysin uutta tämän vuoksi olen todella tarjota samanlaista sivuston sisällä minun Yhdysvaltoja aikana asiaa niin tämä tietty auttaa?? S kaikille paljon. Pystyin hyvä etsiä tietoa aiheesta ja huomasi suuren määrän blogeja, mutta toisin kuin. Kiitos paljastava niin paljon sisällä sivuston.
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?