perjantaina, kesäkuuta 09, 2006

 

Kesä kutsuu!

Ihaha-haa, sanoi aasi, kunnes turpa vähän kuivahti.
Kuvan luonnon muovaama taideteos kutsuu käymään kesämökille. Matka suuntaa Kangasniemelle, Puula-veden rannalle. Jännä nähdä, miten talvi on siellä sujunut.

Toissapäivänä saatiin purkkiin jo Moda 5/06 neulekuvaukset. Oikein hyvissä ajoin! Nekin kuvattiin studiossa, aivan kuten edellinenkin kuvaus, jota pähkäilin tässä menneessä bloggauksessa. Kuvaukset menivät ihan hyvin, neuleet olivat ajoissa valmiit, valokuvamallit olivat hyviä ja kokeneita ja kuvaaja osasi työnsä. Tyylikoulun kuvausten hoitaminen jäi vielä Juhannuksen jälkeen ja sitten minun kesäni voi alkaa.
Puhumatta paras, ei tiedä mitä vielä voi tapahtua.

Nyt täytyy lopettaa, sillä muu perhe tulee kohta kotiin ja sitten vaan menoksi. Edessä on pitkä ajomatka ja tänään vielä sauna pitäis saada lämpiämään.

Eikun hyvää ja lämmintä viikonloppua muillekin!

Comments:
Hyvää ja rentouttavaa kesää sinulle!
 
Voi, Kangasniemelle! Tulee mieleen omat lapsuuden kesät. Varmaan on moni muuttunut, mutta Puulan pehmeät vedet on pysyneet toivottvasti ennallaan. Hyviä saunahetkiä ja antoisaa lomaa!
 
moi juuli,
Puulan vesi on onneksi puhdasta ja kirkasta ja ihanan pehmeää edelleenkin. Mieheni perhe muinoin käytti sitä ihan juomavetenä. Nyt meillä on kaivo, jonka vesi on kylmää ja hyvää. Olen lapsuuteni kesät ollut meren äärellä, mutta hyvin sopeutunut järvielämään. Kaikki on oikeastaan paljon helpompaa makean veden äärellä. Olemme saaressa 20 km päässä Kangasniemeltä, jossa käymme aina täyttämässä ruokavarastoja ja katsomassa ihmisiä. Kesä on siellä vilkasta aikaa. Itse K:niemi on muuttunut ikävä kyllä samanlaiseksi kun muutkin paikat. Kyläkaupat ovat kadonneet ja tilalla on samat marketit kun kotona. Onko se sitten sitä kuuluisaa kehitystä?
 
tiinav,
kiitos toivotuksistasi. Vielä pitää vähän pinnistää ennekuin voi rentoutua ja antautua kesälle.
Toivotan myös sinulle hyvää ja inspiroivaa kesää!
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?