perjantaina, toukokuuta 12, 2006

 

Onnea äideille!



Paljon onnea äideille!

Onnea myös muillekin, ihan muuten vaan ja vähän niinkuin tasapuolisuuden vuoksi. Sitäpaitsi onnea ja vähän muutakin me kaikki tarvitsemme joka päivä, roppakaupalla tai sitten tipoittain. Minä toivon onnea ensi viikon säiden suhteen, sillä Moda 4/06:n kuvaukset on tarkoitus tehdä ulkona. Ei tarvitsisi olla aurinkoista, kunhan vaan vettä ei sataisi solkenaan. Säätieto taisi onneksi luvata vaihtelevaa, joten toivossa on hyvä elää. Kuvauksen suhteen ajatukset ovat kesän ja syksyn välimaastossa, sillä lehti ilmestyy heinäkuun loppupuolella . Silloin suunnataan katse syksyyn ja kerrotaan uusista langoista ja väreistä, mutta ei vielä kuitenkaan unohdeta kesää. Nautitaan kuitenkin ensin tästä tulossa olevasta ihanasta kesästä. Kyllä sitä on odotettukin.

Minulla puikot suihkivat edelleen lujaa tehden viimeisiä syksyn modamalleja. Kesällä aion tehdä jotakin pientä, värikästä ja mukavaa. Saas nähdä mitä?

Auringon keskellä ei koneen ääreen ole tullut istuttua niin herkästi, kun talvipakkasten aikaan. Muistatteko enää niitä kylmiä aikoja? Muistelkaa vaan, niin nautitte tästä lämmöstä vielä enemmän.

Hauskaa viikonloppua!


Comments:
Terve Lea,

Kiitos tyylikoulu -palstasta, se on erittäin mielenkiintoinen :) Olisi kiva jos jatkoksi saisi vinkkejä ohjeitten muokkaamiseen siten, että ne saisi sopimaan parhaiten omalle vartalotyypille.
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?