tiistaina, maaliskuuta 14, 2006

 

Korjaus Modan ohjeeseen!


Minulla oli tänään Moda 3/06:seen tulevien neuleiden kuvaus Yhtyneiden Kuvalehtien studiolla ja puikahdin välillä käymään toimituksessa. Aktiivinen Modan lukija ja neuloja oli huomannut, että tyylikoulun neuleen malli no 51 ohjeessa on virhe. Täten haluan viipymättä käyttää tätä foorumia sen korjaamiseen. Virheellinen kohta korjauksen kera on yläpuolella olevassa kuvassa.
Toivottavasti saatte selvää, jos ette niin toistan saman: s.109, malli 51, vasemman etukappaleen HUOM kohdassa olevat mitat 19-20-21 cm pitää olla 17-18-19 cm.

Hauskoja neulomishetkiä, virheistä huolimatta!

Comments:
Modassa olikin kiva pääkirjoitus meidän "nettineulojien" kannalta. Laitoinkin päätoimittajalle jo kiitoksia mutta tässä vielä sinullekin.
 
Moi Lea! Numerot on viheliäisiä. Tuntuu, että niihin on ainakin minulla viha-rakkaus-suhde. Niitä ilman on vähän hankala kirjoittaa neuleohjetta, mutta ne ovat niin latteita kuvaamaan kauniita neulepintoja. Pakko koittaa tulla niiden kanssa vaan toimeen. Satunnaiset virheet eivät ole niin vakavia.

Olen muuten menossa viikonlopuksi Turkuun käsityömessuille myymään joitakin TT:n lankoja ja suunnittelemiani koruja. Osa mallineuleista on minun suunnittelemiani, mutta S antoin Porvoosta mukaan myös pari sinun suunnittelemaasi: Ihanan korallinsävyisen parin vuoden takaisen merinosilkkineuletakin ja pitsikolmiohuivin Dropsin Alpacasta. Arvaa ketä harmittaa kun ei satu olemaan s-kokoinen? Onneksi assarini on, joten hän voi messuilla pukeutua tuohon merinosilkkipehmeyteen.=)
 
moi ninni,
sori, että vastaan näin viiveellä. Et ole ainoa, jota harmittaa kun mallineuleet ovat niin pieniä. Ei auta, sillä kuvauksiin ne on tehtävä mallitytöille sopiviksi.Toivottavasti Turun keikka meni hyvin.
Hyvää kevään odotusta!
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?