torstaina, tammikuuta 26, 2006

 

Lean kummallisuuksia

Tässä lupaamiani kummalisuuksia, joita piti oikein miettimällä miettiä.
Huomasin, että muutkin haasteen saajat tunsivat olonsa niin perin normaaleiksi.
Mikä on oikeesti kummallsta tai vaan pinttynyt tapa?
Kyllähän niitä sitten alkoi löytyä, vaikkakin monia kummallisuuksiaan ei ehkä haluakaan löytää.

Haasteeseen kuuluu kirjata kummalisuusmeemin säännöt, eli: Haasta seuraavat 5 blogia kertomaan viidestä kummallisuudestaan. Haastajan tulee kertoa kenet 5 on haastanut jatkoon.

Tässä näitä tulee:

1. Neuloin sliparin matkamuistona tuodulle nakulle Daavid-patsaalle, josta todisteena tulee kuva myöhemmin. Eipähän poloinen palele enää Suomen talvessa.

2. Hattujen ostaminen, vaikka en niitä aina käyttäisikään. Hassunhauskat, hienosti tehdyt, edulliset ja kauniit korihatut tarttuvat kaupassa käteen, kuin kärpäset liimapaperiin. Kuvittelen kyllä käyttäväni niitä, mutta käytäntö ja teoria ovat eri asia. Joskus ne ovat seinällä rivissä ihailtavana.

3. Sisustusinnon siirtyminen WC:n puolelle. Ylimääräiselle taululle löytyi sopivasti paikka pöntön yläpuolelta ja valaistu joulutähti antoi muuten niin arkiseen paikkaan uutta tunnelmaa. Jouluvalo on vaihtunut jo arkisempaan lamppusarjaan, joka aikanaan varastoidaan auringonvalon alta pois.

4. Liikennevalojen vihreän valon hokemista mielessäni tai hiljaa ääneen, "vihreä valo, vihreä valo", kun ajan letkassa tuttua valo-ohjattua tietä. Liian syvällinen ajattelu vie helposti huomion
ja punaisten valojen vaihtumista ei huomaa. Vihreän valon hokeminen pitää valppaana, vaikka ajattelisikin muuta.

5. Aina ennenkuin laitan kotioven kiinni tarkistan onko avain kassissa, vaikka sisällä olisin juuri sen tarkistanut. Joskus koko kassi on pitänyt tyhjentää, kun se on valunut jonnekin papereiden ja muun kaman alle. Niinpä, nämä muodikkaat isot pussukkakassit!!

Oli ihan hauska sukeltaa itseensä. Toivottavasti teille käy samoin.

Comments:
Minä en hoe vihreää valoa mutta avainten mukanaolon tarkistan ziljoonaan kertaan.
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?