keskiviikkona, joulukuuta 07, 2005

 

Lean lokin avauksen alkusanat

Kirjaudun sisään lokiini ja teidän mieliinne näillä alkusanoilla, hyvät neuleihmiset!

Täydennän lokikirjaani neulemaailman vesillä aina kun inspiraatio yllättää tai kun mukava aihe syntyy. Kipparoidessani tätä Lean loki-"venettä" haluaisin pitää neulemaailman oikeassa kurssissa ja pinnalla vielä pitkään, pitkään...

Luin, että neuleihmiset ovat sosiaalisempia kuin muut. Sen huomaa blogisivujen määrästä ja aktiivisesta käytöstä. Haluaisin tulla mukaan tähän blogimaailmaan, ja toivotan teidät tervetulleeksi minun, neulesuunnittelijan, maailmaan.

Comments:
Sain nähtävästi kunnian olla eka kommentoija neulejulkkiksen blogissa! Jään innolla odottelemaan seuraavia kirjoituksiasi! :)
 
Hei! Täälläkin odotellaan innoissaan kirjoituksiasi :)
 
Hei!

Voisitko muuttaa blogisi asetuksia niin, että se sallii myös anonyymit kommentit. Nyt vain Bloggerin tunnuksen omaavat voivat kommentoida. Kommentteja olisi kuulemma tulossa lisää! ;D
 
Tervetuloa neuleblogien ihmeelliseen ja mielenkiintoiseen maailmaan! Kirjoituksia ja kuvia odotetaan täälläkin suurella mielenkiinnolla!
 
Tervetuloa! Kiva saada ammattilaisia mukaan neulebloggaajiin.
 
teretulemas joukkoon tummaan!
 
Tervetuloa neulebloggaajiin!=) Minäkin olen neulesuunnittelija, tosin aloitteleva sellainen. Neuleitani on ollut neulelehti Ullassa. Yhteistyökumppaneitani ovat Vihreä Vyyhti, Helsky ja Tekstiiliteollisuus. Olisi mukava tavata ja vaihtaa ajatuksia. Uskon, että vielä joskus kasvokkain törmäämmekin, varsinkin jos itse edesautamme asiaa.
Oikein luovaa talvea sinulle ja mukava kun tulit seuraksemme neuleblogeihin puikottelemaan!=)
Onko sinulla netissä muuten mitään galleriaa tai portfoliota, josta näkisi laajemmassa mittakaavassa suunnittelemiasi neuleita? Niitä olisi kiva katsella.
 
Welcome aboard vaan, Lea! Tiedänkin sinusta hieman, kiitos käsityölehtien joita luen ahkerasti. Ja kuten edellä on sanottu, jään minäkin odottamaan seuraavia kirjoituksia blogiisi.
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?