tiistaina, joulukuuta 13, 2005

 

Hiljaa hyvä tulee

Sain juuri kuulla, että Lean loki näkyy blogilistalla.

Hauskaa! Ja vielä hauskempaa, kun kommentteja oli jo tullut. Kiitos kaikille!

Täytyy heti myöntää, että lokin perustamisessa jouduin pyytämään apua Modan asiantuntijalta, Katrilta. Ilman häntä tämä olisi jäänyt haaveeksi. Olen edelleen asiantuntijan ja lainatietokoneiden armoilla, sillä oma kotikoneeni takkuilee.
Näistä syistä pahoittelen etukäteen, jos käyntini eivät ole säännöllisiä.

Olen mielestäni onnellisesa asemassa, kun voin tehdä mieleistäni työtä. Neuleiden suunnittelu, tilkkujen neulominen, uusiin lankoihin ja väreihin tutustuminen ei tunnu oikeastaan aina edes työltä. Huonoin puoli siinä on, että aikaa ja energiaa ei aina riitä omaan neuleharrastamiseen. Kesälomilla tulee ahkerimmin tartuttua "omiin" puikkoihin. Silloin iskee päälle vain tunne, että "täytyy saada tehdä käsillä jotakin". Nytkin maalla on oma lankakori odottamassa inspiraation yllättämää emäntää.

Toivottavasti ette pahoita mieltänne, kun en edellä esittämistäni syistä lähetä kuvia omista neuletöistäni yhtä ahkerasti kun te muut.

Ajattelin kirjoittaa Lean lokissa asioista, jotka liittyvät neulesuunnittelijan arkeen ja elämään.
Sehän on minun todellisuuttani. Ymmärrettävistä syistä Moda-lehti, jonka kanssa teen yhteistyötä, tulee lokissani mainittua moneen kertaan. Toivottavasti se ei häiritse. Ilman näitä mainintoja loki jäisi torsoksi.

Nyt työ kutsuu, mutta jatkoa seuraa.

Comments:
Mun mielestä ainakin on erittäin mielenkiintoista päästä seuraamaan myös tällaiselta kantilta neulomusmaailmaa! Varmasti tulet itsekin saamaan blogimaailmasta paljon irti omaan työhösi.
 
Moikka! Tervetuloa bloggaamaan! Mielenkiintoista päästä seuraamaan blogiasi. En löytänyt blogiasi vielä blogilista.fi:stä, voisitko liittyä sinne että saan lisättyä sinut suosikkeihini.=)
 
yhdyn edellisten mielipiteisiin, kiva saada uusia näkökulmia. Ei ne omien tekeleiden kuvat kaikista tärkein asia ole ;)
 
Itselläni ei ole blogia, mutta käyn ahkerasti lukemassa ja katsomassa kuvia toisten tekeleistä...jotenkin inspiroi ja innostaa itseä. Sunkin blogi löytyy nyt mun suosikeista.
 
Kiva kun nyt voi kommentoida. Kirjoitin jo aiemmin TERVETULOA viestin, mutta lähettäminen tyssäsi. Kiva päästä kauttasi ikäänkuin neulemaailman "kulissien" taakse.
 
Mahtavaista että löytyi tällainen blogi. Tätä tulen myös seuraamaan mielenkiinnolla :)
 
Lähetä kommentti



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?